Mannen en processen

Mannen en processen

De laatste dagen heb ik behoorlijk wat zeer boeiende en aangename gesprekken gehad met mannen die ik nog niet kende. Allemaal mannen die per toeval op mijn pad kwamen. Mannen die ik gecontacteerd had omdat ik ze via via kende en mannen die hoorden van Mannen Hakken Hout en die met mij contact opnamen.

Deze momenten koester ik. Contacten met andere mannen. Mannen die ook ergens in proces zijn. Mannen die ook de beste versie van zichzelf willen worden. Welke versie dat ook moge zijn. Heerlijk is dat. Samen in proces zijn. Weten dat andere mannen ook op zoek zijn, ook beter worden, elke dag opnieuw.

Ik hou van hun verhaal, ik hou van jouw verhaal. Want net zoals.ik jou waarschijnlijk zaken kan leren, kan ik ook enorm veel van jou leren. Dus laten we samen dit pad bewandelen. Laten we samen groeien. Als mannen onder elkaar.

Want als we een betere wereld willen moeten we eerst de allerbeste versie van onszelf zijn. Dat is het enige waar we vat op hebben. Dat is het enige dat er voor ons toe doet eigenlijk. En als we samen in onze kracht staan, kunnen we vanuit dat voorbeeld anderen inspireren. En kan de druppel die we zijn bijdragen tot de vorming van een oceaan.

Dus vraag ik je, wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw uitdagingen? En ben jij bereid die samen onder ogen te zien?